Tag: маркетингот

Колумна на Магдалена Шамбевска Аневска: Вештачката интелигенција (AI) во светот на маркетингот!

Колумна на Магдалена Шамбевска Аневска: Вештачката интелигенција (AI) во светот на маркетингот!

Пишува: Магдалена Шамбевска Аневска, директор за маркетинг и продажба во Nova Solutions Гледајќи документарец за вештачката интелигенција на телевизија и читајќи содржини на оваа тема која сите нè фасцинира, се инспирирав ...

Колумна на Емилија Гроздановска: Влијанието на вештачката интелигенција во маркетингот

Колумна на Емилија Гроздановска: Влијанието на вештачката интелигенција во маркетингот

Пишува: Емилија Гроздановска – Креативен професионалец со двојна улога како маркетинг специјалист и графички дизајнер, комбинирајќи стратешко размислување со визуелна уметност за создавање на ефикасни и привлечни кампањи. Вештачката интелигенција ...