Tag: Литера

Халкбанк и Литера: Заедно за културен процут и креативна инспирација!

Халкбанк и Литера: Заедно за културен процут и креативна инспирација!

Меѓународниот фестивал за литература и илустрација за деца „Литера 2024“ со гордост го објавува своето партнерство со Халкбанк АД Скопје, една од највлијателните банки во Макеоднија. Ова важно партнерство е ...