Tag: креативноста

LIONS го објави новиот годишен извештај за „Состојбата на креативноста“

LIONS го објави новиот годишен извештај за „Состојбата на креативноста“

Советодавното тело на организацијата на најпознатиот фестивал на креативнста во светот, Cannes Lions, го објави новиот годишен извештај за „Состојбата на креативноста“. Главниот дел од истражувањето – и најголемата студија ...