Tag: конференцијата

Мукаетов – панелист на конференцијата „Чувари на мудроста“ во организација на Халкбанк

Мукаетов – панелист на конференцијата „Чувари на мудроста“ во организација на Халкбанк

Генералниот директор и Претседател на УО на „Алкалоид“, Живко Мукаетов, зеде учество на конференцијата „Чувари на мудроста“, која по втор пат се одржува во организација на Халкбанк АД Скопје, под ...