Tag: иновативна

Време е за „РЕсет“! Реплек стартува иновативна платформа за добросостојба (ВИДЕО)

Време е за „РЕсет“! Реплек стартува иновативна платформа за добросостојба (ВИДЕО)

Симбиозата на добра физичка и ментална состојба е формула за здравје и добросостојба. Главен предизвик во модерниот начин на живот е како да се одржи здравјето и добросостојбата на телото ...