Tag: индустрија

Колумна на Емилија Гроздановска: Нови трендови на маркетинг во финансиската индустрија

Колумна на Емилија Гроздановска: Нови трендови на маркетинг во финансиската индустрија

Пишува: Емилија Гроздановска – Креативен професионалец со двојна улога како маркетинг специјалист и графички дизајнер, комбинирајќи стратешко размислување со визуелна уметност за создавање на ефикасни и привлечни кампањи. Во светот ...