Tag: идентитет

Претставен новиот атрактивен визуелен идентитет на автентичниот бренд „Luda Mara“

Претставен новиот атрактивен визуелен идентитет на автентичниот бренд „Luda Mara“

Со слоганот „Гледај го светот во очи“, винарската визба „Тиквеш“ го претстави комплетниот редизајн на брендот „Luda Mara“, именуван според името на реката што поминува низ Кавадарци. Таа со својата ...