Tag: Иванова

Елена Иванова: “Freelance Conference” на едно место ќе ја собере фриленс заедницата и најважните институционални чинители во фриленс еко-системот!

Елена Иванова: “Freelance Conference” на едно место ќе ја собере фриленс заедницата и најважните институционални чинители во фриленс еко-системот!

Во пресрет на одржувањето на второто издание на конференција за фриленсери “Freelance Conference 2024” закажана за 29 април 2024 во хотел Мериот во Скопје, разговараме со Елена Иванова од организацискиот ...