Tag: здравје

Galaxy AI доаѓа на новиот Galaxy Watch и дополнително ги мотивира корисниците да го следат своето здравје

Galaxy AI доаѓа на новиот Galaxy Watch и дополнително ги мотивира корисниците да го следат своето здравје

Samsung ја започна ерата на мобилна вештачка интелигенција на почетокот на оваа година со воведувањето на серијата Galaxy S24 и е посветен на воведување на Galaxy AI  на поширок опсег ...