Tag: започнува

Samsung официјално ја започнува својата кампања во пресрет на Олимписките игри во Париз

Samsung официјално ја започнува својата кампања во пресрет на Олимписките игри во Париз

Samsung ја започнува кампањата „Отвореноста секогаш победува“ и отвора нов олимписки изложбен простор Olympic rendezvous @ Samsung во срцето на Париз   На помалку од 100 дена до почетокот на ...