Tag: започна

ГоДигитал ја започна програмата за меѓународна сертификација за консултанти за дигитална трансформација

ГоДигитал ја започна програмата за меѓународна сертификација за консултанти за дигитална трансформација

Изминатиов викенд одбележа значајна пресвртница во доменот на дигиталната трансформација во Македонија. ГоДигитал, Центарот за дигитална трансформација, во соработка со WIFI Австрија, ја започна обуката на бизнис консултанти за дигитална ...