Tag: жената

Слободата на жената лежи во нејзината финансиска независност

Слободата на жената лежи во нејзината финансиска независност

Финансиската независност игра клучна улога во обликувањето на слободата на жената особено во свет кој непрестано се стреми кон рамноправност. Помина времето кога при економските одлуки доминираа исклучиво традиционалните родови ...