Tag: Гроздановска

Колумна на Емилија Гроздановска: Дигиталниот маркетинг и моќта на социјалните медиуми – креирање конекции и зголемување на приходот

Колумна на Емилија Гроздановска: Дигиталниот маркетинг и моќта на социјалните медиуми – креирање конекции и зголемување на приходот

Пишува: Емилија Гроздановска – Креативен професионалец со двојна улога како маркетинг специјалист и графички дизајнер, комбинирајќи стратешко размислување со визуелна уметност за создавање на ефикасни и привлечни кампањи. Во ерата ...

Колумна на Емилија Гроздановска: Современи алатки за е-маил маркетинг

Колумна на Емилија Гроздановска: Современи алатки за е-маил маркетинг

Пишува: Емилија Гроздановска – Креативен професионалец со двојна улога како маркетинг специјалист и графички дизајнер, комбинирајќи стратешко размислување со визуелна уметност за создавање на ефикасни и привлечни кампањи. Современите алатки ...

Колумна на Емилија Гроздановска: Влијанието на вештачката интелигенција во маркетингот

Колумна на Емилија Гроздановска: Влијанието на вештачката интелигенција во маркетингот

Пишува: Емилија Гроздановска – Креативен професионалец со двојна улога како маркетинг специјалист и графички дизајнер, комбинирајќи стратешко размислување со визуелна уметност за создавање на ефикасни и привлечни кампањи. Вештачката интелигенција ...

Колумна на Емилија Гроздановска: Нови трендови на маркетинг во финансиската индустрија

Колумна на Емилија Гроздановска: Нови трендови на маркетинг во финансиската индустрија

Пишува: Емилија Гроздановска – Креативен професионалец со двојна улога како маркетинг специјалист и графички дизајнер, комбинирајќи стратешко размислување со визуелна уметност за создавање на ефикасни и привлечни кампањи. Во светот ...