Tag: Грегановиќ

Тони Стојановски е именуван за прв човек на НЛБ Банка Скопје, на местото на Бранко Грегановиќ

Тони Стојановски е именуван за прв човек на НЛБ Банка Скопје, на местото на Бранко Грегановиќ

Надзорниот одбор на НЛБ Банка Скопје на денешната седница го именуваше Тони Стојановски за нов Претседател на Управниот одбор. Тони Стојановски ќе ја преземе функцијата Претседател на Управниот одбор на ...