Tag: Голема

Голема еко-акција на СКОПСКО во Охрид: Собрани 120 метри кубни отпад и исчистени 6 локации!

Голема еко-акција на СКОПСКО во Охрид: Собрани 120 метри кубни отпад и исчистени 6 локации!

Култниот пивски бренд на Пивара Скопје – СКОПСКО успешно ја заврши големата еко-акција за чистење на Охридското Езеро, која се одржа на 1-ви јуни 2024 година. Оваа акција, во рамки ...