Tag: ги

Knox приказни: Задржете контрола над Вашата безбедност – користете ги Вашите податоци онака како што Ви одговара

Knox приказни: Задржете контрола над Вашата безбедност – користете ги Вашите податоци онака како што Ви одговара

Изборот е во Ваши раце со Контролната табла за безбедност и приватност, апликацијата Samsung Find и Поставките за напредна интелигенција на Galaxy Нашите мобилни уреди ни се постојано во рацете ...

Твојата иднина е во Халкбанк: Истражи ги неограничените можности за кариера во банкарскиот сектор

Твојата иднина е во Халкбанк: Истражи ги неограничените можности за кариера во банкарскиот сектор

Дали имате желба да започнете ново патување во кариерата, но немате претходно искуство во банкарскиот сектор? Не дозволувајте тоа да ви биде пречка! Банкарскиот сектор нуди широк спектар на можности ...

Adobe ги предвидува креативните трендови за 2024 година

Adobe ги предвидува креативните трендови за 2024 година

Американската софтверска компанија Adobe го објави својот најнов годишен извештај во кој ги предвидува креативните трендови за претстојната 2024 година. „Креативниот пејзаж го отсликува светот во кој живееме. Како што ...

Canva ги предвидува дизајнерските трендови за 2024 година

Canva ги предвидува дизајнерските трендови за 2024 година

Како што привршува тековната година, дизајнерите и креативците ширум светот веќе го насочуваат погледот кон иднината, предвидувајќи ги боите, формите и стиловите што ќе ја дефинираат новата 2024 година. Меѓу ...

„Реплек АД“ ги презеде ексклузивните права за маркетинг и дистрибуција на британскиот бренд HealthAid Limited UK

„Реплек АД“ ги презеде ексклузивните права за маркетинг и дистрибуција на британскиот бренд HealthAid Limited UK

„Реплек АД“ продолжува со својата деловна експанзија и раст, базирани на стратешката развојна политика и иновативните потези. По минатогодишниот успех на сите пазари каде што е присутна, компанијата годинава продолжува ...