Tag: вработува

Се вработува Координатор за контролинг

Се вработува Координатор за контролинг

HeadHunting.mk за потребите на свој клиент, лидер во финансиската индустрија во земјава – дел од регионална групација, објавува оглас за вработување на: Координатор за контролинг. Листата на квалификации за работна ...

Се вработува Маркетинг директор за етаблирана домашна компанија

Се вработува Маркетинг директор за етаблирана домашна компанија

HeadHunting.mk за потребите на свој клиент, етаблирана домашна компанија со бизнис операции во земјава и странство, објавува оглас за вработување на Маркетинг директор. Главни активности и одговорности: Го менаџира маркетинг ...

Се вработува 3D сениор артист (ентериер) за меѓународна компанија

Се вработува 3D сениор артист (ентериер) за меѓународна компанија

HeadHunting.mk за потребите на свој клиент, меѓународна компанија со седиште во Виена, објавува оглас за вработување на сениор 3Д артисти за ентериери. ПОТРЕБНО ИСКУСТВО: минимум 4 години искуство како 3Д ...