Tag: Влијанието

Колумна на Емилија Гроздановска: Влијанието на вештачката интелигенција во маркетингот

Колумна на Емилија Гроздановска: Влијанието на вештачката интелигенција во маркетингот

Пишува: Емилија Гроздановска – Креативен професионалец со двојна улога како маркетинг специјалист и графички дизајнер, комбинирајќи стратешко размислување со визуелна уметност за создавање на ефикасни и привлечни кампањи. Вештачката интелигенција ...