Tag: Ви

Knox приказни: Задржете контрола над Вашата безбедност – користете ги Вашите податоци онака како што Ви одговара

Knox приказни: Задржете контрола над Вашата безбедност – користете ги Вашите податоци онака како што Ви одговара

Изборот е во Ваши раце со Контролната табла за безбедност и приватност, апликацијата Samsung Find и Поставките за напредна интелигенција на Galaxy Нашите мобилни уреди ни се постојано во рацете ...