Tag: Буба

Интервју со Буба Атанасовска Велјаноски – контент и маркетинг менаџер во BizzBee Solutions

Интервју со Буба Атанасовска Велјаноски – контент и маркетинг менаџер во BizzBee Solutions

Денес на Маркетинг365 разговараме со Буба Атанасовска Велјаноски, контент и маркетинг менаџер во BizzBee Solutions – македонски стартап за продажба, менаџмент консултантски услуги и lead generation. За нивните почетоци како ...