Tag: брендови

Истражување на Инсајдер ИД: Најпознати брендови според македонските потрошувачи за 2023 година

Истражување на Инсајдер ИД: Најпознати брендови според македонските потрошувачи за 2023 година

Агенцијата за истражување и консалтинг Инсајдер ИД го спроведе истражувањето “Преферирани ланци на маркети и Најпознати брендови 2023-ва година” кое е спроведено на репрезентативен примерок од 1,200 активни потрошувачи на територија ...

Колумна на Софија Семенпеева: „Визуелна комуникација – моќта на успешните брендови!“

Колумна на Софија Семенпеева: „Визуелна комуникација – моќта на успешните брендови!“

Пишува: Софија Семенпеева, директорка на маркетинг агенцијата Effectiva. Софија Семенпеева (цртеж на Кристијан Јованоски) Замислете дека сте во маркет. На списокот за пазарење, меѓу другите производи има и шпагети. Но, ...