Tag: бизниси

Секоја идеја звучи лудо на почеток – Стартап-финансирање на малите бизниси во Халкбанк

Секоја идеја звучи лудо на почеток – Стартап-финансирање на малите бизниси во Халкбанк

Малите бизниси се столбот на економијата, но тие често се борат да ги обезбедат потребните финансии за да растат и да напредуваат. Традиционалните финансиски институции имаат строги барања и долги ...