Tag: агенции

WARC го објави рангирањето на најкреативните кампањи, агенции и компании за 2023 година

WARC го објави рангирањето на најкреативните кампањи, агенции и компании за 2023 година

Меѓународната компанија за маркетинг истражувања WARC го објави својот нов извештај за најнаградуваните креативни кампањи, агенции и компании во светот – Creative 100. Составен од WARC Creative, годишното рангирање Creative ...