Tag: употреба

„Алкалоид“ пушти во употреба нов капитален проект вреден 19,4 милиони евра

„Алкалоид“ пушти во употреба нов капитален проект вреден 19,4 милиони евра

  Новите капацитети за производство на цврсти фармацевтски форми, со површина од 6.200 м2, се најкрупниот инвестициски потфат на компанијата во изминативе две децении Во насока на посветеноста за постојана ...