Tag: тема

Конкурс на „Халкбанк“ за најдобра поетска творба на тема „Радоста е во споделувањето“

Конкурс на „Халкбанк“ за најдобра поетска творба на тема „Радоста е во споделувањето“

„Халкбанк“ објавува конкурс за деца за најдобра песна на тема „Радоста е во споделувањето“. Овој конкурс се одржува во рамките на месецот на емпатија, во согласност со проектот на „Халкбанк“ ...