Tag: контролинг

Се вработува Координатор за контролинг

Се вработува Координатор за контролинг

HeadHunting.mk за потребите на свој клиент, лидер во финансиската индустрија во земјава – дел од регионална групација, објавува оглас за вработување на: Координатор за контролинг. Листата на квалификации за работна ...