Tag: ВИДЕО

Прилепска Пиварница одбележува 100 години постоење (ВИДЕО)

Прилепска Пиварница одбележува 100 години постоење (ВИДЕО)

Прилепска Пиварница, еден од лидерите во индустријата, со гордост ја објавува и ја прославува својата 100-годишнина. Веќе еден век Прилепска Пиварница е во првите редови на иновациите, поставувајќи стандарди и ...

Време е за „РЕсет“! Реплек стартува иновативна платформа за добросостојба (ВИДЕО)

Време е за „РЕсет“! Реплек стартува иновативна платформа за добросостојба (ВИДЕО)

Симбиозата на добра физичка и ментална состојба е формула за здравје и добросостојба. Главен предизвик во модерниот начин на живот е како да се одржи здравјето и добросостојбата на телото ...