Tag: Здружението

Интервју со д-р Сашо Ќосев, претседател на Здружението за регионален развој Балкан економик форум

Интервју со д-р Сашо Ќосев, претседател на Здружението за регионален развој Балкан економик форум

Здружението за регионален развој Балкан економик форум (Balkan Economic Forum) е независна организација со седиште во Република Северна Македонија која што обединува повеќе професионалци и стручни лица од областа на ...